Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] cqb czy g36e valkiria?

Musioł

Która lepsza broń?  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Która lepsza bro??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

G36E Valkyrie bez dwóch zdań, lepszy celownik i nie kick'ają cię na SnD.

@Dodam ci ankietę.

Opublikowano

Gieta o wiele lepsza, przede wszystkim nie kickają cię z gier, lepszy scope, dmg, recoil do ogarnięcia i dosyć łatwe ogółem do opanowania.

Opublikowano

dzieki :) ej a moze sie orientujecie ten event trwa jeszcze we wtrorek? czy we wtroek jeszcze bede mogl kupic permy?

@ dzieki piecu za ankiete

Opublikowano

to zalezy :D czy chcesz cwiczyc skila to oczywiscie gieta czy byc n0bem co ma same free kile to CQB osobiscie polecam GIETKE :D

Bywalec
Opublikowano

Oczywiście że CQB.

Jest to najbardziej celna broń.

A Valkirie? celownik po całej mapie lata

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Meh dlatego strzela sie z valkirii seriami...

Pozatym świetne banie z niej siadaja lepiej niz z wersji za gp gdzie po ktoryms strzale jest rozrzut na boki zamiast w góre ;)

1355767597-U713459.png

Ex-Moderator / Ex-MpcChampion / Ex-Postwriter

Opublikowano

CQB noobska broń 0 szacunku z nią bedziesz mieć. Gietą łatwo heda walnać, celna z daleka nawet jest, wystarczy że pograsz nią 2 dni i masz ogarniętą broń.

674071459604241683421.gif

Bywalec
Opublikowano

Wiem, ja gietę ogarniam bo gram na drugim koncie XM8 i to ta sama zasada, ale i tak wolę CQB

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

dzieki :) ej a moze sie orientujecie ten event trwa jeszcze we wtrorek? czy we wtroek jeszcze bede mogl kupic permy?

@ dzieki piecu za ankiete

Wyprzedaż trwa do 12.12.12 pzdr . -

Co do tematu - Gietka <33 wyjebisty DMG / Scope / rozrzut do ogarnięcia / ładny skin broni ;x

lucyfergif.gif

Bywalec
Opublikowano

Gieta od te?

Jeśli chodzi ci G36E od G36E Valkirie to ta ma inny kolor i można ją kupić na perma. Nic więcej

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Opublikowano

Ale ziomy... Mam gietkę i cqb na perma, i ODRADZAM brać giete, nie wiem co się stało ale kiedyś koksiłem tą bronią (stąd perm ;]) a teraz po prostu ta broń rzuca się na wszystkie strony.. no nie do opanowania. Od paru miesięcy już nie używam giety tylko cqb, szkoda gybym wiedział co się stanie z tą bronią.... Mogli ludzie więcej płakać że OOO G36e jest takie OP!!!!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gram gietą i CQB, polecam CQB ;p Gieta dobra broń jedna z lepszych i moich ulubionych ale tych idiotówc co piszą że z CQB 0 szacunku i ciągle kick to śmiech... dzieci chyba miesiąc w CA grają ; ] z CQB tylko kick na SND dostajesz a na innych mapkach nikt nie sapie , czasami dostaniesz kicka ale to norma jak ubijasz dobre staty a jest super mod ..; / CQB bardziej się opłaca ale jak wolisz

JestemPolakiem!

Jak widać, bawię się na całego. Bo jak bawić, ..to na całego".

,,Bunkrów nie ma, ale jest zaje*biście" (-,-)

,,Co ty ku*wa wiesz o zabijaniu?!"

Opublikowano

pba z tego co widze to n0 skil jestes niechcem wcale cie obrazac ale moim zdaniem na latwizne idziesz zamiast skila cwiczyc woilsz tak jak no jak nob sory :D ale pisze co mysle i nie wiem jak to odbierzesz ale to nie miala byc obraza :D

aha i z postem gieta ma inny kolor byly robione pruby na ten temat Valkyria ma +1 Dmga i -1 szybkosci biegasz z nia szybciej moze nie duzo ale zawsze cos sam sprawdz na forum :D

Opublikowano

pba z tego co widze to n0 skil jestes niechcem wcale cie obrazac ale moim zdaniem na latwizne idziesz zamiast skila cwiczyc woilsz tak jak no jak nob sory :D ale pisze co mysle i nie wiem jak to odbierzesz ale to nie miala byc obraza :D

aha i z postem gieta ma inny kolor byly robione pruby na ten temat Valkyria ma +1 Dmga i -1 szybkosci biegasz z nia szybciej moze nie duzo ale zawsze cos sam sprawdz na forum :D

spoko kazdy ma swoje zdanie nie obrazam sie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...